2013

Eladó kiscicák!

2013. szeptember 20.-án születtünk!

Heten vagyunk, de nem ám gonoszok, hanem nagyon jók, meg rendesek, sőt édes, aranyos pihe-puha kiscicák lennénk! Szeretnénk a karácsonyt már új gazdink fája alatt-mellett-rajta tölteni. Ezért minél előbb hívd fel jelenlegi gazdinkat és nézz meg minket minden kötelezettség nélkül. Egy kis kirándulás, cicasimogatás, és lehet, hogy összebarátkozunk annyira, hogy szép és puha ajándékként VELED tölthetjük életünk további részét!
 

Minden cica megtalálta a gazdiját!

A következő alom várható: 2014 tavasza

Minden olvasónknak, cicának és gazdinak

Boldog Karácsonyt, Kellemes Ünnepeket kívánunk!

 

Szia, én vagyok a Bonnie, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Balzac, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Berlioz, leszel a gazdim?
BONNIE vagyok, én születtem először. Ahogy a nevem is mutatja, kislány vagyok. Okos, szép, és minden testvéreimnél nagyobb méretű vagyok! A mamámra hasonlítok! Azért is, mert ő is okos, meg a színem is olyan, mint neki! BALZAC vagyok, és kisfiú. A színem már nem meglepetés, hiszen őseim közt voltak "Black Smoke"színű cicák. Nekem is van márványos mintám, de rejtettebben, mert az összes szőrszálam vége fekete. fekete füst színű brit rövidszőrű! BERLIOZ vagyok, ezüst-fekete színben, a legélesebb fekete mintákkal amit a világ látott. Ennél fogva úgy gondolom, hogy Garfiel-et megelőzve én vagyok a legszebb macska akit a világ látott. És persze fiúcska lennék, amint azt a nevem is mutatja. Miáú!
Nekem már van gazdim! Nekem már van gazdim! Nekem már van gazdim!
     
Szia, én vagyok a Byron, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Bessie, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Brian, leszel a gazdim?
BYRON vagyok, gyönyörű, szinte egyöntetűen fekete színű fiúcska. "Black Smoke" színű vagyok én is, márványos mintákkal, de szinte egyöntetűen fekete színem van. Jellemem nyugodt, kimért és megfontolt. Mindenki azt mondja, hogy egy gyönyörűség vagyok, pedig, ha tudnák milyen szép leszek ha felnövök... BESSIE egy tündéri ezüst-fekete színű kislány vagyok. Nem véletlenül mutatkoztam be tündérként, mert tündéri szép vagyok mint a mamám, és varázsolni is tudok, mert a gazdám sosem tudja, hogy hol vagyok, annyira el tudok bújni. BECKY vagyok, ezüst-fekete kislány. Haspóknak is hívnak, mert elsőként jelenek meg a mamámnál, hogy éhes lennék és a tányérkámnál is. Persze, kell az energia, hiszen hét tesóval elbánni mikor birkózunk, nem kevés munkával jár.
Nekem már van gazdim! Nekem már van gazdim! Nekem már van gazdim!
     
Szia, én vagyok a Bella, leszel a gazdim?
BELLA vagyok, én születtem utolsóként. Az én színem is "Black Smoke". Én vagyok a legszeretetreméltóbb kiscica. Összes szeretetem a gazdimra zúdítom, rágcsálom a nadrágját, rátelepedek a lábfejére és úgy könyörgök egy kis pocivakarásért.
Nekem már van gazdim!


Néhány szó a "Black Smoke" azaz fekete füst színről:
A szín egy éves kora után nyeri el teljes intenzitását, de már jól láthatóak az ismertetőjegyei: A bunda füst hatású. Amikor a macska nem mozog, látható a márványos vagy csíkos minta, de a bunda színe egységesnek tűnik, mert a szőrszálak vége fekete. Amikor mozog a cica, látszik a szőrszálak ezüst alapja. Valójában a szőr színes része a füstszín. A szőr bőr oldali 1/8-a fehér vagy ezüst, a szőr vége fekete.

Ha szeretné valaki egyikünket megvásárolni, hívja a gazdinkat a (+36) 30 289 1239-es telefonszámon, vagy írjon egy villanylevelet az info[kukac]britcat.hu-ra! December közepétől leszünk elvihetőek! Addig is szorgalmasan növünk, és eljárunk a doktor bácsihoz is!

Bejelentkezés

Regisztráld magad, és azonnal értesítünk, ha kiscicák születnek!

66085
MaMa79
TegnapTegnap189
A hétenA héten1378
A hónapbanA hónapban5475
ÖsszesenÖsszesen66085

Translate


Facebook